Ulaştırma Bakanlığı Ziyaretimiz

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı ve AK Parti MKYK üyesi olan Sayın Emre ÇALIŞKAN, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Osman TEMİZ ve Belediyemiz Fen Memuru Sayın Şevki GÜL 10.08.2022 Tarihinde Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU nu ziyaret etmiş olup; Kasabamızda yapılmış en son İçmesuyu Şebekesi Yenileme Projesi uygulaması neticesinde  bozulan yolların  yeniden yapılabilmesi için gerekli olan Sıcak Asfalt temini yapılması için gerekli maddi desteğin sağlanması yönündeki taleplerimiz iletilmiş bu minval de 8.000.000,00 TL yardım talep edilmiş olup en kısa sürede değerlendirileceği sözünü Sayın Bakanımızdan almış bulunmaktayız... Kasabamız İçin Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ederiz...