İlbank Genel Müdürlüğü Ziyaretimiz

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı ve AK Parti MKYK üyesi olan Sayın Emre ÇALIŞKAN, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Osman TEMİZ ve Belediyemiz Fen Memuru Sayın Şevki GÜL 10.08.2022 Tarihinde İlbank Genel Müdürü Sayın Yusuf BÜYÜK'ü ziyaret etmiş olup; Kasabamız genelinde yapımı tamamlanmış olan İçmesuyu Şebekesi Yenileme Kapsamında yapımı tamamlanan yeni su Depolarına Su Kaynaklarından Suyun taşına bilmesi adına gerekli olan yeni hat için boru temini yapılabilmesi adına yardım  taleplerimiz iletilmiş olup en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı ve bu minvalde  500.000,00 TL Nakdi Yardım yapılacağı sözünü Sayın genel Müdürümüzden almış bulunmaktayız... Kasabamız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz..